Κυριακή 31 Μαΐου 2020


Απαραίτητες Δηλώσεις Γονέων για το επόμενο Σχολικό έτος!!

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε, ότι για τον προγραμματισμό της επόμενης σχολικής χρονιάς 2020 - 2021 είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε άμεσα, (όσοι δεν το έχετε ήδη πράξει) υπεύθυνες δηλώσεις όπως αναλύεται παρακάτω:

Για όλους τους μαθητές/τριες που επιθυμούν φοίτηση στο Ολοήμερο.
Οι γονείς μαθητών/τριών που επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν στο Ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας για τη σχολική χρονιά 2020 - 2021 είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν τη ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ και να τη στείλουν είτε με e-mail, είτε να την προσκομίσει ο μαθητής στο σχολείο.  Παράλληλα να σταλούν και βεβαιώσεις εργασίας γονέων ή κάρτα ανεργίας.
·                  Για τους μαθητές/τριες που φοιτούν στη Δ΄ Τάξη φέτος.
Οι γονείς μαθητών/τριών που φοιτούν στη Δ΄ Τάξη του σχολείου μας το φετινό σχολικό έτος,  είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν, όσοι δεν το έχουν ήδη πράξει, τη ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Β ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ και να τη στείλουν είτε με e-mail, είτε να την προσκομίσει ο μαθητής στο σχολείο.
·                  Για τους μαθητές/τριες που φοιτούν στη Γ΄ Τάξη φέτος.
Οι γονείς μαθητών/τριών που φοιτούν στη Γ΄ Τάξη του σχολείου μας το φετινό σχολικό έτος  είναι απαραίτητο να προσκομίσουν στο σχολείο συμπληρωμένο από την/τον παιδίατρο το ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ και να το στείλουν είτε με e-mail, είτε να την προσκομίσει ο μαθητής στο σχολείο. Επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο έγγραφο είναι απολύτως απαραίτητο για τη συμμετοχή των παιδιών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.
·                  Για τους μαθητές/τριες που φοιτούν στη ΣΤ΄ Τάξη φέτος.
Οι γονείς μαθητών/τριών που φοιτούν στη ΣΤ΄ Τάξη του σχολείου μας το φετινό σχολικό έτος και επιθυμούν αλλαγή της Β΄ ξένης Γλώσσας για το Γυμνάσιο, είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ Β ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ που να τεκμηριώνουν τους λόγους αλλαγής και να τη στείλουν είτε με e-mail, είτε να την προσκομίσει ο μαθητής στο σχολείο.

Υ.Γ. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καλέστε στο τηλ: 2810232111  ή μπορείτε να αποστείλετε 
e-mail:    mail@10dim-irakl.ira.sch.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου